Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ribsvin 2




Oppskriften inneholder 204 Kalorier, 47 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Et 40 liters anker:
16kgribs
2kgsolbær
13,5kgsukker
1kgrosiner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ribsvin 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204.2266 371.50Kcal
Protein0.76247.00gram
Karbohydrat47.3115 375.75gram
Kostfiber2.91945.75gram
Fett0.68221.00gram
Mettet fett0.1652.00gram
Salt0.000.83gram
Pris på oppskriftenKr 8.79Kr 2 856.75Kroner
Hele oppskriften veier32 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Gammel oppskrift)

Bærene maa være fuldmodne og törre, de knuses og saften siles fra. Sukkeret oplöses i saften, fyldes paa ankeret og vand tilsættes til 5 cm fra spunshullet. Ankeret sættes til gjæring paa et lunt sted. Læg renset bomuld over spunshullet de förste par dage, sæt saa gjærspunset i og rör ikke mer i vinen.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider

Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15674)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.