Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risengrynspudding 2




Oppskriften inneholder 160 Kalorier, 18 g Karbo, 5 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
10plate(r)gelatin
1literrisengrynsgrøt, kokt som anvist på pakken
3sssmør
6sssukker
4stkeggeplommer
1stksitron, revet skall av
hakkede mandler
4stkeggehviter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Risengrynspudding 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159.65461.39Kcal
Protein4.7013.58gram
Karbohydrat17.8051.44gram
Kostfiber0.220.64gram
Fett7.6922.22gram
Mettet fett4.3412.54gram
Salt0.521.49gram
Pris på oppskriftenKr 4.17Kr 12.05Kroner
Hele oppskriften veier1 445 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca 5 minutter. Rør risengrynsgrøten jevn med smeltet smør. Tilsett sukker og eggeplommer, sitronskall og hakkede mandler. Ta opp gelatinplatene og klem ut vannet.
Smelt gelatinen i 1/2 dl kokende vann og rør den inn i blandingen. Skjær forsiktig inn stivpiskede eggehviter og hell alt i en egnet form.

Sett den kaldt. Hvelv puddingen og server rød saus til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 2118967698)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Russedessert.Russedessert.
Denne retten har 67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.