Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rispilaff med revet ost




Oppskriften inneholder 144 Kalorier, 17 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1sshakket løk,
1tssmør,
salt,
0,5dlrisgryn,
1dlvann,
25grrevet,mager ost


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rispilaff med revet ost!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.66262.18Kcal
Protein6.0911.11gram
Karbohydrat16.9730.97gram
Kostfiber0.330.60gram
Fett5.6410.29gram
Mettet fett3.576.52gram
Salt0.210.39gram
Pris på oppskriftenKr 2.47Kr 4.51Kroner
Hele oppskriften veier183 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La løken surre i smør. Tilsett ris og la det surre i noen min. under omrøring. Spe med vann og la risen koke inn ved svak varme, det tar ca. 20 minutter. Dryss over revet ost like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20202)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rispanne med laks og crabstick.Rispanne med laks og crabstick.
Denne retten har 124,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.