Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Risroulader




Oppskriften inneholder 99 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stksavoykål
2stkløk
1bunt(er)vårløk eller 2-3 purrer
2ssrosiner
4ssmandelflager
250grkokte ris
2stkegg
100grfrisk mozzarella
purløg
olie til stegning


Annonse



Næringsdeklarasjon for Risroulader!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.09318.54Kcal
Protein5.4917.65gram
Karbohydrat8.5827.58gram
Kostfiber1.926.17gram
Fett4.3313.92gram
Mettet fett1.575.05gram
Salt0.180.57gram
Pris på oppskriftenKr 6.59Kr 21.18Kroner
Hele oppskriften veier1 286 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålen skilles forsigtigt i hele blade. Blancheres i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
Løgene hakkes fint og forårsløgene skæres i tynde strimler. Klares i olien på panden. Rosiner, mandler og ris svitses med.
Tages fra varmen og afkøles let.
Æg, mozzarella og finthakket purløg røres i risblandingen. Fyldet fordeles på kålbladene og rulles sammen til roulader.
Stilles tæt i et smurt ildfast fad og bages i ovnen i ca. 30 min. ved 200°.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1042)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.