Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ristet brødskive med balsamicoløk. sopp og camembe




Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grcamembert
8stk litesjalottløk
16stk litesjampinjonger
2sssmør
4ssbalsamico
2skive(r)brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ristet brødskive med balsamicoløk. sopp og camembe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.26500.99Kcal
Protein5.6017.08gram
Karbohydrat8.3825.56gram
Kostfiber1.163.54gram
Fett11.7835.93gram
Mettet fett7.4222.63gram
Salt0.511.56gram
Pris på oppskriftenKr 7.08Kr 21.59Kroner
Hele oppskriften veier610 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell sjalottløkene og fjern de ytterste par lagene. Stek dem i litt smør til de begynner å bli litt myke, ca 5 minutter. Hell over balsamico og la dem koke på lav varme i 5-7 minutter.

Krydre med pepper og sett til side. Skjær soppen i to, stek dem i passe smør, krydre med salt og pepper.

Skjær osten i et jevnt lag og legg den på brødskivene.

Når du synes soppen er ferdig, rydder du litt plass og legger brødskivene på panna, gjerne med en ekstra klatt smør. La steke lenge nok til at brødskiva får trukket til seg litt av saften og osten begynner å bli myk. Legg løk og sopp oppå og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12682)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.