Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røkt elg med solbærrømme




Røkt elg med solbærrømme oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Røkt elg med solbærrømme er en lekker liten aperitiff, forrett eller kveldskos. Potetlompe er norsk tradisjonsbakst som fort får et litt mer moderne preg når vi pensler med egg og sprøsteker den. Knasende godt, og spennende smaker sammen med røkt elgkjøtt og solbær.

Oppskriften inneholder 204 Kalorier, 10 g Karbo, 13 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stklompe
1stkegg
1dlhasselnøtter
400grrøkt elgkjøtt eller roastbiff av elg

Solbærrømme:

2dlseterrømme
4sssolbærsyltetøy
evt. Solbær til pynt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Røkt elg med solbærrømme!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204.20446.91Kcal
Protein12.8228.06gram
Karbohydrat9.7221.27gram
Kostfiber1.132.47gram
Fett12.4227.18gram
Mettet fett5.3311.67gram
Salt0.180.40gram
Pris på oppskriftenKr 15.27Kr 33.42Kroner
Hele oppskriften veier875 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del lomper i 6-8 snipper med en skarp kniv. Pensle dem med sammenvispet egg og dryss over hakkede hasselnøtter.
2. Stek snippene på 200 °C i 12-15 minutter til de er sprø og harde. Smak til rømme med solbærsyltetøy.
3. Legg tynne skiver av røkt elgkjøtt og litt solbærrømme på hver lompesnipp. Nyt!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 27582)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Speket elgpølse med lønnesirup og Cornichons.Speket elgpølse med lønnesirup og Cornichons.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Elgcarpaccio.Elgcarpaccio.
Denne retten har 103,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Speket elgpølse med aspargestopper og vårløk.Speket elgpølse med aspargestopper og vårløk.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettspeket elgkjøtt med asparges.Lettspeket elgkjøtt med asparges.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Røkt elg med solbærrømme.Røkt elg med solbærrømme.
Denne retten har 204,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.