Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rognfromasj




Oppskriften inneholder 220 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grfarin
6stkeggeplommer
5dlmelk
1stkvaniljestang
14plate(r)gelatin
5dlstivpisket kremfløte
200grtorskerogn


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rognfromasj!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier219.96538.13Kcal
Protein6.8316.71gram
Karbohydrat12.7931.29gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett15.7238.46gram
Mettet fett9.3922.97gram
Salt0.110.27gram
Pris på oppskriftenKr 5.68Kr 13.90Kroner
Hele oppskriften veier1 468 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melk med vaniljestang. Eggeplommer og farin piskes godt og den kokende melken tilsettes, litt om gangen. Blandingen bringes nesten opp til kokepunktet, og den smeltede gelatinen tilsettes. Massen smakes til med presset sitron og avkjøles.

Den stivpiskede kremen, sammen med 200 gram renset torskerogn som er kokt i usaltet vann, tilsettes massen før den stivner. Fromasjen fylles i former og settes kjølig. Serveres med frisk jordbærsaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16317)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.