Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rosinsaus




Oppskriften inneholder 149 Kalorier, 16 g Karbo, 2 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlhvetemel
1,5sslysebrunt sukker
1,5sssennepspulver
1dashsalt
hvit pepper
3,25dlvann
2sshvitvinseddik
1sssitronsaft
60grsteinfrie rosiner
2sssmør


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rosinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149.31202.41Kcal
Protein1.702.30gram
Karbohydrat15.9321.60gram
Kostfiber1.011.37gram
Fett8.5311.56gram
Mettet fett4.906.64gram
Salt0.310.42gram
Pris på oppskriftenKr 2.34Kr 3.17Kroner
Hele oppskriften veier542 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha de øverste fire ingrediensene i en kjele og rør dem godt sammen.

Kok vannet opp i en annen kjele og pisk det litt om gangen inn i de tørre ingrediensene, til det blir en glatt saus. Tilsett eddik og sitronsaft, og la det småkoke over middels sterk varme i 7-8 minutter.

Tilsett rosiner. Senk varmen til laveste trinn og la det småkoke i enda 3 minutter, til rosinene har myknet og svellet. Rett før servering røres smøret inn, til det er smeltet. Serveres varm til kokt skinke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7378)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.