Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ryper i gryte




Oppskriften inneholder 153 Kalorier, 1 g Karbo, 17 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkgryteferdige ryper
2sssmør
2dlvann
2dlmelk
2dlfløte eller rømme
1tssalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ryper i gryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152.89846.70Kcal
Protein17.2795.64gram
Karbohydrat0.683.77gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett9.0149.90gram
Mettet fett4.4124.42gram
Salt0.442.41gram
Pris på oppskriftenKr 15.42Kr 85.40Kroner
Hele oppskriften veier2 215 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk rypene godt og stek dem pent brune i gryten. Hell over vann og melk og la rypene trekke 1 - 1 1/2 time. Snu dem av og til.

Ta rypene opp og hold dem varme, mens du lager sausen ved å ha i en jevning av 2-3 ss hvetemel og litt fløte. Smak sausen til med salt og ha i sukkerkulør om ønskelig.

Innmaten kan man godt steke med i gryten, hakke smått opp og ha i sausen.

Del rypene i to og server med litt av sausen over, sammen med kokte mandelpoteter og grønnsaker i tillegg til saus ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12191)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jensens Spesial Rype.Jensens Spesial Rype.
Denne retten har 137,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.