Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rypesuppe




Oppskriften inneholder 115 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 850grkjøtt av rype
1stkgulrot
1stkløk
1bit(er)sellerirot
1stkeple
1stkappelsin
8clkonjakk
0,5tstimian
1tsrosmarin
1tsmerian
1literhønsebuljong
1sssmør eller margarin
Ca 2,5sshvetemel
4dlkremfløte
12clmadeira
1bunt(er)persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rypesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.93872.74Kcal
Protein7.3655.89gram
Karbohydrat2.7120.58gram
Kostfiber0.523.95gram
Fett7.0953.84gram
Mettet fett4.0230.53gram
Alkohol1.40 %
Salt0.322.46gram
Pris på oppskriftenKr 9.73Kr 73.89Kroner
Hele oppskriften veier3 037 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.

Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.

Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.

Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7205)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.