Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Salat med andebryst og plommesaus




Server som smårett, eller forrett i mindre porsjoner.

Oppskriften inneholder 91 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkandebryst
1ssekstra Jomfruolivenolje
Salt, kvernet pepper

Salat:

100grmizuna salat
0,5stkfrisee salat
1stkhjertesalat
4stkneper
1stkaubergine
3ssekstra jomfruolivenolje
Salt, hvit pepper
0,5stksitron, skallet

Plommesaus:

500grplommer
100grrå rørsukker
1dlvann
4stkstjerneanis, hele
1stkrød anaheim chili
1tssoyasaus og
1tsøsterssaus


Annonse



Næringsdeklarasjon for Salat med andebryst og plommesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.39483.09Kcal
Protein5.7130.18gram
Karbohydrat7.9942.24gram
Kostfiber1.156.08gram
Fett3.8120.14gram
Mettet fett0.834.39gram
Salt0.150.81gram
Pris på oppskriftenKr 14.45Kr 76.38Kroner
Hele oppskriften veier2 114 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plommesaus:
Halver plommene og fjern steinene. Legg plommene i en gryte med sukker, stjerneanis, chili og vann og la surre, til blom mene er helt møre, ca. en halv time. Fjern chili og stjerneanis og la plommene kjøle ned en anelse. Blend plommene og smak til med soya- og østerssaus.

Salat:
Skjær nepene i ultratynne skiver, evt. på en påleggsmaskin. Skjær auberginen i lange båter på langs. Legg begge deler på en bake plate med bakepapir, pensle med olivenolje og dryss salt og hvit pepper på.
Bak grønnsakene i ovnen ved 220ºC i ca. 15 minutter. De må gjerne få litt mørke kanter Skyll og tørr salatene godt.
La dem bli i så store og hele stykker som mulig. Hakk sitronskall fint.

Riss fettlaget på andebrystene med en skarp kniv og krydre godt med salt og kvernet pepper.
Stek andebrystene ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile litt og skjær dem i tynne diagonale skiver.

Anretning:
Bland salatene og stikk skiver av andebryst, neper og auberginer "inn" i salaten. Drypp med plommesaus og dryss finhakket sitronskall over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26197)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.