Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sammenbakte bærsnurrer




Sammenbakte bærsnurrer oppskrift.
Fotograf: Marte Garmann
Dette er en variant av prinsessekake som vi har fylt med rørte bringebær og blåbær. Bærkaken er kjempefin å fryse.

Oppskriften inneholder 194 Kalorier, 30 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær
50grsmør
2,5dlmelk
0,75dlsukker
1tsmalt kardemomme
6dlhvetemel
2dlrørte blåbær
2dlrørte bringebær
2dlferdig vaniljekrem
1stkegg til pensling
melisglasur
bær til pynt


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sammenbakte bærsnurrer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier194.212 324.09232.41Kcal
Protein5.3764.266.43gram
Karbohydrat30.17361.0436.10gram
Kostfiber2.0424.412.44gram
Fett5.3363.786.38gram
Mettet fett2.9335.063.51gram
Salt0.111.300.13gram
Pris på oppskriftenKr 4.75Kr 56.84Kr 5.68.-
Hele oppskriften veier1 197 totalt1 197 pr porsj120 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt smøret, tilsett melken og varm til det er fingervarmt (ikke over 37 grader C). Hell litt av væsken over i bakebollen og rør til gjæren er oppløst.
Tilsett resten av væsken, sukker og mel, men spar litt mel til utbakingen.
Arbeid deigen til den er smidig og slipper bakebollen.
La deigen heve til dobbelt størrelse tildekket med plast på et lunt sted - ca. 40 minutter.
Smør en stor kakeform.
Kjevle ut 1/3 av deigen til en rund bunn og legg den over i kakeformen.
Smør vaniljekremen utover bunnen i kakeformen.
Kjevle resten av deigen til et rektangel - ca. 30x40 cm.
Smør rørte bringebær på den ene halve delen av rektangelet og blåbær på den andre.
Rull leiven sammen og skjær rullen i 2-3 cm tykke skiver. Legg skivene oppå vaniljekremen i kakeformen med snittflaten opp - annenhver gang med rødt og blått fyll.
Dekk kaken til og etterhev i minst 40 minutter.
Pensle kaken med egg, og stek den på nederste rille ved 180 grader i 30-40 minutter. Følg med under steking. Blir kaken for mørk før den er ferdig, så dekk med bakepapir.
Avkjøl kaken på rist.
Dekorer kaken med melisglasur og friske bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34140)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sammenbakte bærsnurrer.Sammenbakte bærsnurrer.
Denne retten har 194,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebær- og pistasjekrans.Bringebær- og pistasjekrans.
Denne retten har 315,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.