Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sandefjords nypesuppe med rødvin




Oppskriften inneholder 47 Kalorier, 8 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7dlfriske eller 3 dl tørkede nyper
1litervann
3stkkavringer
Ca 2,5dlrødvin
0,5dlrosiner
tynne sitronskallstrimler
1tskanel
1,5dlvann
75grsukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sandefjords nypesuppe med rødvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46.98144.89Kcal
Protein0.341.05gram
Karbohydrat7.6523.59gram
Kostfiber1.243.82gram
Fett0.320.99gram
Mettet fett0.070.22gram
Alkohol1.38 %
Salt0.020.05gram
Pris på oppskriftenKr 2.88Kr 8.88Kroner
Hele oppskriften veier1 851 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dersom man bruker tørkede nyper, må de bløtes i vannet. Friske nyper renses for stilk og blomst. Vask dem godt. Ha dem i kjelen sammen med vann, rødvin og støtte kavringer. La dette koke under lokk til nypene er så møre at de kan moses gjennom en sikt.

Skjær det gule av skallet på 1/2 sitron i tynne strimler, ha det i en liten kjele med vann og kanel og la det koke noen minutter. Ha nypesuppen tilbake i kjelen, kok rosinene i den og tilsett sitron- og kanelblandingen. Smak suppen til med sukker.

Nypesuppen serveres lunken med en klatt krem i hver skål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14207)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.