Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sandwichfyll 3




Oppskriften inneholder 138 Kalorier, 8 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkvarmrøkt sild eller makrell
Ca 2,5stkkalde, kokte poteter
Ca 5,5stkreddiker
Ca 5,5ssklippet gressløk
Ca 2,5ssyoghurt naturell
1dashPepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sandwichfyll 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137.66783.25Kcal
Protein7.6443.47gram
Karbohydrat8.2747.05gram
Kostfiber1.106.26gram
Fett7.9845.40gram
Mettet fett1.739.84gram
Salt0.653.70gram
Pris på oppskriftenKr 9.12Kr 51.89Kroner
Hele oppskriften veier569 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens silden eller makrellen for skinn og ben. Mos fisken sammen med de kokte potetene og tilsett skivede reddiker, gressløken og yoghurten. Smak til med pepper. Smøres på sandwich

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17362)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.