Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sardinsnitter(kanapéer)




Oppskriften inneholder 248 Kalorier, 22 g Karbo, 12 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2boks(er)sardiner i olje (a 125 g)
2sstomatpuré
Ca 1,5feddhvitløk
0,25tspepper
1,5tssalt
8skive(r)formloff
2sssmør eller margarin
Ca 32stkgrønne oliven


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sardinsnitter(kanapéer) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier248.361 976.3261.76Kcal
Protein11.6392.552.89gram
Karbohydrat22.14176.185.51gram
Kostfiber1.7413.850.43gram
Fett12.2097.083.03gram
Mettet fett4.5536.211.13gram
Salt2.6721.260.66gram
Pris på oppskriftenKr 8.42Kr 67.00Kr 2.09.-
Hele oppskriften veier796 totalt796 pr porsj25 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 biter

(32 stk. cocktailbiter)

Ta eventuelt bort skinn og bein på sardinene og mos dem med gaffel. Rør i tomatpuré, knust hvitløk, pepper og salt. Smak til.

Smør brødskivene tynt med smør og bre sardinfyllen på 4 av skivene. Legg resten av skivene oppå og skjær bort skorpen. Skjær brødet i trekanter med en brødkniv. Det blir 8 av hver skive. Stikk en tannpirker i hver kanapeé og pynt med en oliven.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12655)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.