Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Saus Grunnoppskrift melk og glutenfri




Oppskriften inneholder 39 Kalorier, 5 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlMiniMax Soya
2dlvann
2tsMaizenna
Tilsett f.eks dill, persille, hardkokt egg ibiter, champignon eller sitron.
Salt og pepper (kan sløyfes)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Saus Grunnoppskrift melk og glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38.5339.20Kcal
Protein0.991.01gram
Karbohydrat4.874.96gram
Kostfiber0.030.03gram
Fett1.671.70gram
Mettet fett0.590.60gram
Salt0.030.04gram
Pris på oppskriftenKr 7.70Kr 7.83Kroner
Hele oppskriften veier407 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland Maizennaen i vannet. Kok opp under omrøring. Tilsett MiniMax Soya. Tilsett de smakstilsetningene du vil ha. Smak ev. til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23960)
Kategori: Saus
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.