Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sennepsstekte froskelår




Oppskriften inneholder 455 Kalorier, 13 g Karbo, 6 g Protein og 42 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stk stordoble froskelårIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
hvetemel
4stkegg
4sssennep
0,25stkgammel loff uten skorpe
4sshakket koriander
4sshakket bladpersille
5dlolje til steking
4stkhvitløk, hele
olje til pensling
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sennepsstekte froskelår!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier455.091 277.73Kcal
Protein5.7216.06gram
Karbohydrat12.6035.38gram
Kostfiber0.962.70gram
Fett42.21118.51gram
Mettet fett4.7313.28gram
Salt0.421.19gram
Pris på oppskriftenKr 4.64Kr 13.03Kroner
Hele oppskriften veier1 123 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av de hele hvitløkene, ca en tredjedel, slik at snittflaten på feddene danner en fin mosaikk. Pensle dem med rikelig olivenolje. Bak dem i ovn på 180 C i en drøy halvtime, til du ser at de enkelte feddene er i ferd med å "krympe opp".

Skjær loffen i biter. Smuldre den møysommelig for hånd eller kjør den kjapt i kjøkkenmaskin til fine smuler. Bland persille og koriander godt med smulene og legg på en tallerken. Pisk sammen egg og sennep på en annen tallerken. Ha mel på en tredje tallerken. Tørk froskelårene på kjøkkenpapir og vend dem først i melet, deretter i eggemassen, og til slutt i brødsmulene.

Ha oljen i en vis stekepanne med høye kanter på relativt sterk varme. Oljen bør være rundt 1 cm dyp. Når det dannes fine bobler rundt et treskaft som stikkes nedi, er oljen varm nok. Stek froskelårene gylne på begge sider i til sammen 5 minutter. Unngå å legge froskelårene for tett sammen i pannen, stek dem heller i to runder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7856)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.