Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sild i dill




Oppskriften inneholder 120 Kalorier, 13 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetspekesildfileter, utvannede
2stkløk
1stkpurre
dill

Lake:

0,5dleddik
1,5dlvann
1,5dlsukker
1tshel pepper
1stklaurbærblad
3stknellik, hele
4porsjon(er)poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sild i dill!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120.36596.29Kcal
Protein5.8528.98gram
Karbohydrat12.6562.67gram
Kostfiber1.045.15gram
Fett4.9224.37gram
Mettet fett1.095.40gram
Salt0.733.61gram
Pris på oppskriftenKr 3.47Kr 17.19Kroner
Hele oppskriften veier1 982 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp alle ingrediensene til laken og avkjøl den.

Tørk sildefiletene godt og skjær dem på tvers i ca 1 cm brede biter.

Legg silden lagvis med løk skåret i tynne skiver, purre i ringer og rikelig med dill i en pen krukke.

Sil laken og hell den over silden. La silden stå 1-2 døgn før den serveres.

Serveres med brød og smør eller nykokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11416)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.