Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sild med dill kokt i panne




Oppskriften inneholder 247 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgurenset sild eller ca 600 g renset
1,5tssalt
2dldill, hakket
1ssmargarin eller smør
1sssitronsaft
0,5dlvann
1tsgrovstøtt hvit pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sild med dill kokt i panne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier246.82493.33Kcal
Protein13.2526.48gram
Karbohydrat0.801.60gram
Kostfiber0.360.72gram
Fett21.1042.17gram
Mettet fett4.378.73gram
Salt1.563.12gram
Pris på oppskriftenKr 10.73Kr 21.45Kroner
Hele oppskriften veier800 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens, skyll og ben ut silda, eller bruk renset og filetert småsild. Salt silda på kjøttsiden.

Smør et lavt, vidt kokekar godt. Legg i halvparten av dillen. Brett sammen sildefiletene langs ryggen. Legg dem i ett lag oppå dillen. Strø over pepper og resten av dillen. Drypp sitron over og hell vannet ved siden av fisken. Fordel smør over. La silda trekke under lokk på svak varme i 8-10 minutter.

Server silda varm eller kald med kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11491)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.