Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sildeball 2




Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 14 g Karbo, 7 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk storrå, skrelte poteter
Ca 4,5stk filetsildefileter
0,5stkløk
1dlgrovt hvetemel
2dlfint hvetemel
fleskebiter/spekk
kok opp 2-3 liter vann
1 ts salt pr liter vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sildeball 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.02859.53Kcal
Protein7.4438.99gram
Karbohydrat14.2174.47gram
Kostfiber1.548.07gram
Fett8.2643.29gram
Mettet fett1.698.86gram
Salt0.100.52gram
Pris på oppskriftenKr 2.77Kr 14.52Kroner
Hele oppskriften veier2 096 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal potetene, sild og løk. Bland i melet til en passe tykk røre. Lag en prøveball og kok den først for å kjenne om den blir passe fast. Form baller, putt inn fleskebit i hver ball og legg den i kjelen. Kok opp. Legg i skrelt gulrot og kålrot i passe stykker og kok det hele opp. Legg så i skrelte poteter. Når potetene og grønnsakene er møre er som oftest ballen ferdig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.