Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps Provencale




Oppskriften inneholder 85 Kalorier, 3 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20stksjøkreps, kokte
2stkløk
1,5bunt(er)persille
300grsjampinjonger
6stktomater
5sssmør eller margarin
5feddhvitløk
1krmpepper
7dlhvitvin, tørr
2stkfiskebuljongterninger


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sjøkreps Provencale!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.34303.21Kcal
Protein1.294.58gram
Karbohydrat2.579.13gram
Kostfiber0.812.88gram
Fett5.1618.33gram
Mettet fett3.2311.48gram
Alkohol3.12 %
Salt0.311.10gram
Pris på oppskriftenKr 7.88Kr 28.00Kroner
Hele oppskriften veier2 132 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell løken. Finhakk løk og persille. Skyll sjampinjongene og del dem i biter. Dypp tomatene et øyeblikk i kokende vann og flå dem. Skjær tomatkjøttet i strimler.

Smelt smøret eller margarinnen i en gryte som kan romme krepsen. La først løken surre i smøret. Press så i hvitløken, og tilsett pepper, tomater, sjampinjonger og persille. Hell vinen i og tilsett buljongterningen. Kok opp.

Legg i krepsene hel. Legg lokk på og la krepsen koke i 3-4 minutter.

Server retten fra gryten, med brød til å suge opp den gode sausen med.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7898)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.