Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps med spaghetti




Oppskriften inneholder 258 Kalorier, 17 g Karbo, 5 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksjøkreps
1knivsoddCayennepepper
200grfersk spaghetti (eller tøket)
4ssolivenolje
2sspersille, hakket
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med spaghetti!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier258.16177.49Kcal
Protein4.823.31gram
Karbohydrat16.9211.63gram
Kostfiber1.000.69gram
Fett18.8012.93gram
Mettet fett2.992.06gram
Salt1.120.77gram
Pris på oppskriftenKr 7.02Kr 4.83Kroner
Hele oppskriften veier275 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsedelene med snittflaten opp i en liten langpanne, dryss over litt kajennepepper og pensle dem med litt olivenolje. Stek dem på øverste rille i ovnen på 250 C i 6-8 minutter.

Press hvitløken. Kok spaghettien i 3 minutter om pastaen er fersk, lenger om du bruker tørket. La den renne av seg i et dørslag, og vend den i litt olivenolje før du blander inn hakket persille og hvitløk. Ha på litt salt og godt med nykvernet pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7838)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.