Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladekake i langpanne 4




Oppskriften inneholder 318 Kalorier, 35 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsmør,
500grsukker
5stkeggeplommer,
2,5dlseterrømme
1litersterk kaffe,
600grhvetemel (10 dl.),
3tsbakepulver
60grkakao (1 dl.),
5stkeggehviter

Glasur:

200grkokesjokolade (2 pl.),
100grsmør,
0,5dlsterk kaffe
300grmelis (5 dl.),
2stkeggeplommer


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i langpanne 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier318.3312 320.96616.05Kcal
Protein3.70143.217.16gram
Karbohydrat35.271 365.1368.26gram
Kostfiber1.1745.282.26gram
Fett17.79688.5634.43gram
Mettet fett10.91422.2721.11gram
Salt0.3312.730.64gram
Pris på oppskriftenKr 3.43Kr 132.76Kr 6.64.-
Hele oppskriften veier3 871 totalt3 871 pr porsj194 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Stekes ved 180 C på nederste rille i ca. 40 minutter i langpanne.

Begynn med å røre smør og sukker hvitt og porøst, før du tilsetter eggeplommer og rører om. Ha i rømme og kaffe. Sikt i mel, bakepulver og kakao og rør det hele raskt sammen. Glatt røren utover i en bakepapirkledt langpanne og stek kaken friskt brun til den slipper kanten av formen. Avkjøl kaken.

Glasur:
Sjokoladen brekker du i biter og smelter den sammen med smør i vannbad. Tilsett kaffe, melis og eggeplommer og rør glasuren jevn. Bre glasuren utover kaken. Skjær sjokoladekaken i biter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21099)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.