Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladekake i mikroen




Oppskriften inneholder 424 Kalorier, 50 g Karbo, 6 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg,
4dlsukker
2dlhvetemel,
3,5sskakao,
1ssvaniljesukker,
175grsmør eller margarin,
Ca 1pose(r)valnøttkjerner


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i mikroen med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier423.773 686.04460.75Kcal
Protein5.5348.106.01gram
Karbohydrat49.95434.4854.31gram
Kostfiber1.7014.791.85gram
Fett22.05191.8023.97gram
Mettet fett12.02104.5513.07gram
Salt0.342.920.36gram
Pris på oppskriftenKr 4.02Kr 34.97Kr 4.37.-
Hele oppskriften veier870 totalt870 pr porsj109 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Visp egg og sukker til en lys, stiv eggedosis. Bland mel, kakao og vaniljesukker. Rør blandingen forsiktig inn i eggedosisen.

Smelt smøret på høyeste effekt (800w) i 1 - 2 minutter og rør det nedi. Hell det hele i en lang, vid glassform, ca. 30 cm i diameter. Dryss over noen valnøttkjerner. Stek kaken på høyeste effekt i 6 - 8 minutter. Pynt med resten av valnøttene. la kaken bli kald og oppbevar den kaldt til den skal spises.

Kaken skal være litt fuktig og er en mellomting mellom dessert og kake til kaffen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20087)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.