Sjokoladesufflé med hvit sjokoladesaus inneholder
434 Kalorier,
24 g Karbo,
7 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Sjokoladesufflé med hvit sjokoladesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladesufflé med hvit sjokoladesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladesufflé med hvit sjokoladesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 434.14 | 549.01 | Kcal |
Protein | 6.74 | 8.52 | gram |
Karbohydrat | 24.03 | 30.39 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 0.78 | gram |
Fett | 33.32 | 42.14 | gram |
Mettet fett | 20.11 | 25.43 | gram |
Alkohol | 1.42 % | | | |
Salt | 0.18 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.66 | Kr 13.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 759 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Smør 6 ildfaste former (ca.1 ½ dl) med smør og dryss på litt sukker. Smelt sjokolade og smør i vannbad. Sett tilside og avkjøl noe. Skill eggene og pisk inn eggeplommer og likør/jus. Pisk eggehvitene og ha i sukker litt etter litt til stiv marengs. Ha en tredjedel av marengsen over i den avkjølte sjokoladen og rør godt. Bland forsiktig inn resten av marengsen og fyll formene trekvart fulle. Stek suffleene på nederste rille ved 220 °C i ca.12 minutter, den skal være litt myk i midten.
Smelt sjokolade og fløte til sjokoladesausen på svak varme og ha i appelsinlikør og appelsinskall. Dryss over sjokoladesuffleene med litt melis og hell over litt av den varme sjokoladesausen.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 16686)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-16
Oppdatert dato:2003-12-16
Lesere:
4733 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift