Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skalldyrsalat med agurk




Oppskriften inneholder 43 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
200grblekksprutringer
0,66dlsitronsaft
1bit(er)sitrongressrot
200grfilet av hvitfisk
2stkslangeagurker
1stang(stenger)stangselleri
200grreker små, kokte og skrelte
200grmuslinger fra boks, avrent
1stkløk, hakket
1stk literød chili uten frø, hakket
2ssmynte, hakket
1tshvitløk, hakket
2ssvårløk, hakket
0,66dlfiskesaus
sukker
salatblader


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skalldyrsalat med agurk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier42.64133.70Kcal
Protein7.8024.46gram
Karbohydrat1.213.79gram
Kostfiber0.601.88gram
Fett0.601.88gram
Mettet fett0.090.28gram
Salt1.053.30gram
Pris på oppskriftenKr 7.99Kr 25.05Kroner
Hele oppskriften veier1 881 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blekksprutringene legges i kokende lettsaltet vann med 2 ss sitronsaft og sitrongress i 30 sekunder. Ta det så opp. Tilsett fisk og kok i 2 minutter. Ta opp og avrennes. Skjær i små terninger.

Skrell agurkene og del dem på langs. Fjern frøene med en teskje og skjær agurkene i meget tynne skiver.

Bland blekksprut, fisk, agurk, selleri, reker og muslinger i en salatbolle.

I en mindre bolle blandes de resterende ingrediensene, bortsett fra salatbladene. Krydre med sukker og krydder etter smak.

Dressingen helles over salaten og den blandes lett.

Legg salatblader på et serveringsfat og legg skalldyrsalaten på toppen. Pynt med hakkede peanøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6211)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Salat
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.