Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skalldyrsaus til spaghetti




Oppskriften inneholder 139 Kalorier, 16 g Karbo, 8 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkløk
3ssolivenolje
1boks(er)tomater, 450 g
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1bunt(er)persille
1boks(er)blåskjell
Ca 12stkoliven, fylte
300grtråd-eller båndspaghetti


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skalldyrsaus til spaghetti!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.72501.75Kcal
Protein8.3930.35gram
Karbohydrat16.2558.78gram
Kostfiber1.726.22gram
Fett4.0814.76gram
Mettet fett0.551.99gram
Salt0.421.51gram
Pris på oppskriftenKr 5.64Kr 20.40Kroner
Hele oppskriften veier1 447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og hakk løken og surr den i oljen i en gryte. Tilsett tomatene med saften fra boksen og mos dem med visp. Finklipp persillen og ha den, litt salt og nymalt pepper i sausen. La sausen koke uten lokk over svak varme i ca 20 minutter. Svak eventuelt til med tomatpuré.

La blåskjellene renne godt av seg. Skjær olivenene i skiver. Bland forsiktig oliven og blåskjell i sausen og la alt bli gjennomvarmt. Kok imens spaghettien etter anvisningen på pakken.

Server sausen ved siden av eller hell den over spaghettien. Revet ost hører med, gjerne også en bolle frisk grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7660)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.