Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skarv i fløtesaus




Oppskriften inneholder 139 Kalorier, 0 g Karbo, 24 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkskarv pr.person


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skarv i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139.301 044.75Kcal
Protein23.80178.50gram
Karbohydrat0.000.00gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett4.9036.75gram
Mettet fett1.108.25gram
Salt0.110.83gram
Pris på oppskriftenKr 17.00Kr 127.50Kroner
Hele oppskriften veier750 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skarven må legges i eddikvann eller surmelk natten over. Den må så plukkes helt fri for fett, dette arbeidet kan ta litt tid. Den må kokes opp i vann og melk flere ganger, minst to.

Del den så opp i stykker, plukk vekk overflødige bein.

Den skal stekes med salt og pepper i stekepanne, og legges over i en gryte med melk og litt vann. Den skal nå trekkes til den er mør.

Lag så fløtesaus og server med kokte poteter, rosenkål og tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8146)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.