Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skoleboller glutenfrie




Skoleboller glutenfrie oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Oppskriften inneholder 241 Kalorier, 43 g Karbo, 1 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Soya, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,5pakkegjær
2dlvann
2sssukker
2ssmyk margarin
Ca 5dllys glutenfri melmiks
0,5sssoyamel
0,5tskardemomme
vaniljekrem
kokos


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Skoleboller glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier240.731 339.06111.59Kcal
Protein1.075.950.50gram
Karbohydrat43.04239.4119.95gram
Kostfiber1.236.840.57gram
Fett6.8738.213.18gram
Mettet fett1.417.840.65gram
Salt0.653.630.30gram
Pris på oppskriftenKr 3.26Kr 18.13Kr 1.51.-
Hele oppskriften veier556 totalt556 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

Løs opp gjæren i lunkent vann, tilsett margarin, sukker, mel og kardemomme og bland godt, helst i kjøkkenmaskinen. Dekk deigen til og la den forheve på et lunt sted, ca. 30 minutter. Form litt store boller og lag en fordypning i hver, hvor det legges 1 ss vaniljekrem. Etterhev i ca. 20 minutter. Stek bollene. Når de er kalde, kan de dekkes med melisglasur og strøs med kokos.

Stekes i ovnen ved 250oC i ca. 10 min.
Kilde: Forbrukerrådet

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 948)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 291,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 214,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 240,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 292,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 274,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 283,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.