Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Smørbrødterte




Oppskriften inneholder 400 Kalorier, 24 g Karbo, 9 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkformloff , vanlig eller rund
150grJarlsberg i skiver
150grrøket skinke,
100grsorte oliven
1dlfinhakket flatpersille
1dlsoltørkede tomater i olje

Krem:

1stkeggeplomme
4sssitronsaft
1feddhvitløk
2dlsolsikkeolje eller annen nøytral olje
2dlolivenolje
2ssdijonsennep
0,5tsCayennepepper
1dlCrème Fraîche Tine
0,4tssalt
0,5tspepper, nykvernet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Smørbrødterte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier399.69871.67Kcal
Protein9.2920.26gram
Karbohydrat23.9652.25gram
Kostfiber1.633.55gram
Fett29.2763.83gram
Mettet fett6.1913.50gram
Salt1.823.96gram
Pris på oppskriftenKr 6.09Kr 13.28Kroner
Hele oppskriften veier1 745 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krem:
Bland eggeplomme, sitronsaft og hvitløk i foodprocessor og kjør til jevn krem. Drypp inn olje mens maskinen går til jevn majones. Bland inn resten av ingrediensene og smak kremen godt til.

Hold til side halvparten av kremen. Bland ett eller alle tre av kremfyllene under i resten av kremen.

Fyll til kremen:
Kapers, ansjos og/eller paprika

Slik settes smørbrødterten sammen:
Skjær skorpen av brødet og skjær det i ca. ½ cm tykke skiver, vanlig loff langsetter, rund loff i store, runde skiver. Smør den nøytrale kremen på skivene og legg dem oppå hverandre. Rør hakket persille i resten av kremen og smør den over hele terten. Rull sammen Jarlsberg og skinke og legg rullene oppå terten med soltørkede tomater i midten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 22464)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.