Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sodd av sild




Oppskriften inneholder 88 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Selleri, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkspekesild
1stkløk i biter
1,5litervann
200grkålrot i terninger
150grgulrøtter i terninger
150grselleri i terninger
1,5dlhavregryn
1,5tshel pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sodd av sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87.97740.11Kcal
Protein6.2952.92gram
Karbohydrat2.1418.00gram
Kostfiber0.715.97gram
Fett5.8749.39gram
Mettet fett1.3111.02gram
Salt0.867.27gram
Pris på oppskriftenKr 2.96Kr 24.90Kroner
Hele oppskriften veier3 365 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut silda over natten.
Rens den og skjær av hode og hale. Skjær den i passe stykker. Kok opp vannet. Legg sild, løk og pepper i vannet. La det trekke til silden løsner bena. Ta silda opp og hold den varm.
Kok røttene i samme vannet med havregryn til de er møre. Tilsett silda og varm opp.
Server med poteter og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3167)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.