Solkokosboller inneholder
313 Kalorier,
36 g Karbo,
7 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Solkokosboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Solkokosboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Solkokosboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 313.20 | 2 577.45 | 128.87 | Kcal |
Protein | 7.44 | 61.23 | 3.06 | gram |
Karbohydrat | 36.21 | 297.99 | 14.90 | gram |
Kostfiber | 3.24 | 26.66 | 1.33 | gram |
Fett | 14.68 | 120.81 | 6.04 | gram |
Mettet fett | 10.18 | 83.78 | 4.19 | gram |
Salt | 0.18 | 1.49 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.56 | Kr 21.07 | Kr 1.05 | .- |
Hele oppskriften veier | 823 totalt | 823 pr porsj | 41 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
boller
Smuldre gjæren i bakebollen. Smelt smøret og hell i melken og la det bli fingervarmt. Slå litt over gjæren og rør til den er oppløst. Hell i resten av væsken. Tilsett egg, sukker, kokos og mel til deigen blir passe fast. Elt til den slipper bollen, dekk til med plast og la den heve på lunt sted ca. 30 minutter.
Etter at deigen er hevet has den på bakebordet. Elt deigen til en pølse og del den i ca. 20 emner. Trill boller. Lag en fordypning i hver bolle og legg i ca. 1 ss ferdig vaniljekrem. Legg dem på bakepapir eller smurt plate. Dekk til med plast og hev på lunt sted ca. 30 minutter. Pensle bollene med sammenpisket egg og stek dem. Avkjøl på rist.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17187)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-14
Oppdatert dato:2004-03-14
Lesere:
2475 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift