Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Soyabakte rotfrukter




Oppskriften inneholder 42 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkålrot
1stksellerirot
Ca 4,5stkgulrøtter
1stkblomkål
Ca 2,5stkløk
1stkfennikel
4dloksekraft
50grsmør
1sssoyasaus


Annonse



Næringsdeklarasjon for Soyabakte rotfrukter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier42.13227.73Kcal
Protein1.065.73gram
Karbohydrat3.8820.97gram
Kostfiber1.9610.59gram
Fett2.0511.08gram
Mettet fett1.246.70gram
Salt0.392.13gram
Pris på oppskriftenKr 2.57Kr 13.89Kroner
Hele oppskriften veier2 162 gr totalt gram

Fremgangsmåte:



Skrell kålrot og sellerirot og skjær i ca 3-4 cm store biter. Kutt gulrøttene i liknende biter. Skjær blomkålen i små buketter, kast den tjukke stammen. Del løken i 4 og fennikelen i 6 på langs.

Varm smør i en panne og stek kålrot, sellerirot og gulrøtter på middels høy varme til de begynner å bli brune og karamelliserte på alle sider, ca 6-7 minutter, litt avhengig av pannens størrelse.

Legg de stekte grønnsakene og løken i en langpanne og stek i stekeovnen ved 200 C i 25-30 minutter. Legg i fennikel og blomkål, hell over kraft og stek i 30 minutter til, til all kraften er fordampet eller absorbert av grønnsakene. Sjekk fra tid til annen at grønnsakene ikke blir brent, og skru eventuelt ned varmen.

Kålrota skal være helt myk og søt, akkurat hvor lang tid det tar er avhengig av hvor intens varmen i ovnen din er.

Hell over soyasaus, snu rundt på grønnsakene og stek i 10 minutter til før du serverer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9851)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.