Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghettirand med lever




Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 12 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grspaghetti
1stkrød paprika
0,5dlrevet ost
2stkegg
2dlmelk
150grlever
1ssMargarin
1sshvetemel
1,5dlmelk
kinesisk soyasaus
1dashsalt
1dashpepper
paprikapulver


Annonse



Næringsdeklarasjon for Spaghettirand med lever!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.03566.33Kcal
Protein8.7237.98gram
Karbohydrat11.7751.26gram
Kostfiber0.773.35gram
Fett5.1722.52gram
Mettet fett1.727.49gram
Salt0.291.24gram
Pris på oppskriftenKr 2.99Kr 13.02Kroner
Hele oppskriften veier871 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok spaghettien mør og hell vannet fra.

Ta bort frøene inni paprikaen og skjær den i strimler. Bland paprikastrimler og spaghetti.

Egg og melk piskes sammen, tilsett ost og smak til med krydder.

Legg spaghetti og paprika i en smurt randform (rund form med hull i midten), hell eggemassen over og stek i 30 minutter ved 200 C. Hvelv randen på et fat.

Leveren skjæres i terninger. Ta bort hinner og ekle ganger inni leveren. Stek leveren i margarin, strø over hvetemel, hell over melken og la det koke 8 minutter. Smak til med salt og soyasaus. Fyll dette i midten av spaghettiranden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7648)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.