Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spansk paprikasuppe




Oppskriften inneholder 47 Kalorier, 3 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkløk
1dashSmør til steking
2stkgrønne paprika
2stkpoteter
4stktomater
1litervann
250grmedister farse
1sschili pulver svak type eller blanding etter smak
1dashSalt
2ssrømme, 20%
Persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Spansk paprikasuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46.89276.19Kcal
Protein2.3313.72gram
Karbohydrat2.9317.26gram
Kostfiber0.915.36gram
Fett2.6715.73gram
Mettet fett1.277.48gram
Salt0.191.10gram
Pris på oppskriftenKr 2.15Kr 12.66Kroner
Hele oppskriften veier2 356 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løken skjæres i tynne skiver og freses i en gryte til den er blank. Paprika skjæres i strimler, poteter rives og tomater flåes og kuttes i biter. Ha alt i gryten og tilsett vann. (Flå tomater ved å ha de 1 minutt i kokende vann først).

La dette trekk i 5 minutter. Lag små boller med teskje av farsen og legg de rett i suppen. La trekke til de er gjennomkokte. Smak til med krydder. Ha så i rømmen og ett persille dryss før servering. Server med ferskt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 3560)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.