Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt andebryst




Stekt andebryst oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no
Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
7stkandebrystfileter á ca 300 g
2sssmør eller margarin
2ssolje
7dlbuljong (and- eller hønsebuljong)
700grbjørnebær
maizena
1dashsalt
1dashpepper
Ca 7,5dlbroccolibuketter
3stksalathoder
2kgpoteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt andebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77.94481.18Kcal
Protein7.1544.14gram
Karbohydrat4.8229.76gram
Kostfiber1.267.78gram
Fett3.0618.89gram
Mettet fett0.986.05gram
Salt0.231.44gram
Pris på oppskriftenKr 15.43Kr 95.26Kroner
Hele oppskriften veier6 174 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm smør og olje i en jerngryte. Gni andestykkene med salt og pepper. Stek stykkene med skinnet ned i ca 6 minutter. Snu dem og stek dem i ytterligere 6 minutter.

Senk varmen. Legg lokk på gryten og stek i ytterligere 6 minutter.

Ta opp andestykkene og la dem stå tildekket til de skal brukes.

Tilsett buljongen og ca 400 g bjørnebær i stekesjyen. Kok sausen i ca 10 minutter og sil fra bjørnebærene. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann.

Kok potetene med skall og skrell dem når de er ferdigkokt. Kok broccolibukettene i ca 1 minutt. Skjær bunnen av salathodet og plukk av bladene.

Skjær andestykkene i skiver og porsjonsanrett dem på tallerkenene med broccolibuketter, salatblader, bjørnebærsaus og friske bjørnebær. Server potetene til.

PS: Bildet vises generelt stekt andebryst. Her er det servert på en seng av grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7977)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 78,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 77,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 257,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.