Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt fisk i ingefærsaus




Oppskriften inneholder 170 Kalorier, 22 g Karbo, 13 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgbrasen, (karpe), eller annen fisk
1,25dlhvetemel
1,25dlmaismel
olje til steking

INGEFÆRSAUS:

6stksorte kinesiske sopp, tørket og bløtlagt
1ssmørk soyasaus
1,25dlbrunsukker
0,66dlriseddik
1,25dlsyltet japansk ingefær
0,66dlvann
0,5tsmaismel

PYNT:

1stkrød chili uten frø, skåret i strimler
1stkvårløk, skåret i strimler
korianderblader
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt fisk i ingefærsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169.91736.39Kcal
Protein12.5454.35gram
Karbohydrat21.6493.79gram
Kostfiber0.713.08gram
Fett3.5315.30gram
Mettet fett0.050.22gram
Salt0.210.90gram
Pris på oppskriftenKr 11.46Kr 49.67Kroner
Hele oppskriften veier1 734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken renses, skylles, skjell skrapes av og fisken tørkes. Skjær et rutemønster på begge sider av fisken.

Bland hvetemel og maismel og nok vann til en tynn deig. Varm ca 8 dl av oljen i en wok eller panne som rommer fisken. Fisken dyppes i deigen og stekes i oljen. Snu fisken en gang under stekingen. Fisken er ferdig når fiskekjøttet kan løsnes med en gaffel på den tykkeste delen av fisken.

Legg fisken på et stort serveringsfat.

Lag sausen ved først og la soppen avrennes og klem ut vannet. Fjern stilkene og skjær sopphattene i tynne strimler. Varm opp sausingrediensene i en kjele og la det småkoke i ca 4 minutter.

Hell sausen over fisken og pynt med chili, vårløk og koriander. Serveres med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6212)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.