Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt harerygg




Oppskriften inneholder 131 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkharerygg
50grspekk
50grsmør eller margarin
1stkfinhakket løk
1feddhvitløk
1dashsalt
Ca 7dråpe(r)Tabasco
merian
sellerisalt
1glassrødvin
2dlbuljong
1tshvetemel
gulrøtter
rosenkål
strimlet pimientos


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt harerygg!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.77985.16Kcal
Protein14.29107.65gram
Karbohydrat0.715.35gram
Kostfiber0.151.13gram
Fett7.2054.24gram
Mettet fett2.6720.11gram
Alkohol0.81 %
Salt0.342.59gram
Pris på oppskriftenKr 19.41Kr 146.23Kroner
Hele oppskriften veier1 507 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Trekk hinnen av hareryggen. Skjær spekket i tynne strimler, og spekk filetene tversover med jevne mellomrom.

Damp løk og knust hvitløk i smøret, legg hareryggen i, brun den og dryss krydder tilsatt Tabasco over. La det hele dampe ca 10 minutter og hell så på vin og buljong.

La hareryggen surre ved svak varme ca 35 minutter, eller til kjøttet er mørt.

Kok grønnsakene i mellomtiden.

Sil sjyen fra haren, jevne den. Smak den til med salt og pepper.

Server hareryggen med de kokte grønnsakene og poteter og saus til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10137)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.