Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt isbjørnkjøtt




Oppskriften inneholder 92 Kalorier, 0 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgIsbjørnstek, 1 stykke stek
0,5kopp(er)vineddik
1tssalt
4kopp(er)vann
3skive(r)bacon
1stkLøk
1tssalt
0,25tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt isbjørnkjøtt!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.78430.54Kcal
Protein11.0751.93gram
Karbohydrat0.341.59gram
Kostfiber0.120.56gram
Fett5.1023.92gram
Mettet fett0.231.08gram
Salt0.552.58gram
Pris på oppskriftenKr 14.15Kr 66.38Kroner
Hele oppskriften veier2 815 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fettet av kjøttet og skyll kjøttet i kaldt vann. Legg kjøttet minst to timer i vann, salt og vineddik.

Tørk kjøttet, i et rent tøystykke. Legg steken i et ildfast fat, på en bunn av hakket løk og legg baconskivene ovenpå steken. Stek i ovnen ved høy varme i minst to timer, bruk et steketermometer til, å fastslå når den er ferdig. Skal være minst 85 til 90 C.

Et kvarter før steken er ferdig, fjernes baconen og steken pensles med smør og det drysses salt og pepper på.

Husk at kjøttet må være skikkelig stekt pga trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21641)
Kategori: Ovnsrett
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.