Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt kanin




Oppskriften inneholder 98 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
1stk storkanin på 1-2 kg uten innmat
Ca 2,5sssmør/margarin
1dashsalt
1dashpepper
salvie
Ca 5stkløk
3dlkjøttkraft eller vann
Ca 1,5dlfløte
1sshvetemel
tomatpuré


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt kanin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98.43377.52Kcal
Protein7.8530.11gram
Karbohydrat2.9911.47gram
Kostfiber0.853.26gram
Fett5.9322.74gram
Mettet fett3.5413.58gram
Salt0.301.17gram
Pris på oppskriftenKr 8.26Kr 31.68Kroner
Hele oppskriften veier1 918 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun smøret i en gryte og legg kaninen med ryggen ned. Brun den pent på alle sider. Tilsett krydder. Ha i løkene og la dem surre med en stund. Spe med kjøttkraft eller vann og la kaninen surre under lokk på svak varme oppe på komfyren eller i ovn i 1 - 1 1/2 time på 175 C.

Øs av og til og spe med fløte mot slutten av stekingen. Ta så opp kaninen.

Spe sjyen hvis det er nødvendig. Jevn den eventuelt og la sausen koke 5-10 minutter.

Ta opp kaninen og server den med saus, poteter, grønnsaksalat og ripsgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10138)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.