Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekte sikkaker




Oppskriften inneholder 111 Kalorier, 1 g Karbo, 18 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grfilet av sik uten ben og skinn
2tssalt
0,5tspepper
1sskavring, knust
1ssløk, hakket
3ssfløte
1stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekte sikkaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.07172.70Kcal
Protein18.2628.39gram
Karbohydrat1.231.91gram
Kostfiber0.130.20gram
Fett3.655.68gram
Mettet fett1.742.71gram
Salt2.343.63gram
Pris på oppskriftenKr 12.98Kr 20.18Kroner
Hele oppskriften veier622 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal fisken på kvern med salt 2 ganger.
Ha i pepper og kavring, og spe med fløte og halvpisket egg. Ha i løken.
Lag kaker med hånd og stek dem pent brune i smør. Er veldig gode på brød varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2925)
Tilberedningstid: 70 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.