Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sterk kaningryte




Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkanin i stykker, ca 750 g
2ssmargarin eller smør
1tssalt
0,5krmCayennepepper
2stkløk
1stkgrønn paprika
Ca 2,5feddhvitløk
Ca 1,5tskarri
Ca 3,5dlbuljong
1dlrosiner
2stkepler
1stksitron
kokt ris eller pasta
tomatsalat


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sterk kaningryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.17653.75Kcal
Protein7.1555.53gram
Karbohydrat5.2040.39gram
Kostfiber1.148.85gram
Fett3.6128.04gram
Mettet fett0.997.69gram
Salt0.776.00gram
Pris på oppskriftenKr 7.56Kr 58.72Kroner
Hele oppskriften veier1 553 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin kaninen dersom den er frossen. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte. Strø på salt og kajennepepper.

Skrell og skjær løk i skiver og paprika i strimler. Fres det i matfett, press over hvitløk. Strø over karri. Legg blandingen i gryten. Spe med buljong og småkok i ca 30 minutter.

Tilsett rosiner. Skrell eplene og del dem i båter. Legges i gryten. Kok ytterligere i 10 minutter eller til kjøttet er mørt. Smak til med mer krydder hvis nødvendig.

Pynt med sitronskiver og server med kokt ris eller pasta samt tomatsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10150)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.