Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Strandabakelse etter Aslaug




Oppskriften inneholder 208 Kalorier, 32 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1begerseterrømme
1begerlettrømme
1liten koppsukker
2stkeggeplommer
Ca 1kgkveitemjøl
1litervatn


Annonse



Næringsdeklarasjon for Strandabakelse etter Aslaug!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208.495 808.53Kcal
Protein4.84134.84gram
Karbohydrat31.80885.95gram
Kostfiber1.2233.99gram
Fett6.61184.15gram
Mettet fett3.91108.93gram
Salt0.020.54gram
Pris på oppskriftenKr 1.91Kr 53.21Kroner
Hele oppskriften veier2 786 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommene. Rør saman med sukker. Ha i rømmebegra og bland. Ha i vatn. Sikt i kveitemjøl, litt om gongen. Visp. Røra skal få om lag same konsistens som pannekakerøre. Lo ho svelle i ein time. Bakelse blir steikt i eigne jarn som liknar krumkakejarn. Passer som kaffimat, naturell eller med smør.

Fra Larsgarden på Ovevall

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bondelaget
(Intern: 17643)
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.