Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet lammehjerne




Oppskriften inneholder 156 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grlammehjerne
1 ts salt pr. liter vann

Stuing:

2ssmargarin eller smør
3sshvetemel
2,5dlkokekraft
1dlfløte
Ca 2,5krmsalt
1krmhvit pepper
evt presset sitron eller tørr hvitvin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stuet lammehjerne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155.64283.73Kcal
Protein5.119.32gram
Karbohydrat3.175.78gram
Kostfiber0.150.27gram
Fett13.5824.76gram
Mettet fett5.329.70gram
Salt0.921.67gram
Pris på oppskriftenKr 3.42Kr 6.23Kroner
Hele oppskriften veier729 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hjernen skal først forvelles. Legg den i kaldt, saltet vann, kok opp og hell av kokevannet. Legg den i nytt kokende saltvann og kok den i 5-8 minutter. Ta opp hjernen og la den renne av. Ta vare på kokekraften. Ta bort eventuelle hinner. Skjær den i terninger.

Smelt fettet i et kokekar, rør ned melet. Spe under omrøring med kokekraften fra hjernen, deretter med fløte. Kok opp mellom hver speing og la stuingen koke i 3-5 minutter. Bland i hjernen. Smak til med salt, pepper og eventuelt presset sitron eller vin.

Server stuingen i omelett, i krustader eller bouchéer eller på ristet loff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10392)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.