Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stuet lutefisk




Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kglutefisk(gjerne rester)
1,5tssalt
1dlkokende vann.

Saus:

40grsmør
40grmel
2dlmelk
2dlfløte
1tssalt
0,25tshvit pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stuet lutefisk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94.94497.54Kcal
Protein8.5544.81gram
Karbohydrat2.1011.01gram
Kostfiber0.070.37gram
Fett5.8030.40gram
Mettet fett3.5218.45gram
Salt0.914.79gram
Pris på oppskriftenKr 5.42Kr 28.40Kroner
Hele oppskriften veier2 096 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del fisken i biter. Smør en kjele med smør, legg i fisken, strø på salt og hell over kokende vann. Ha på lokk og kok opp. La den trekke i 5 minutter.

Ta opp fisken og rens den. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med væske og kok opp mellom hver speing. La surre 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ha i fisken og rør forsiktig. Server med erter og evt stekt bacon.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15171)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.