Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Suaussat: (Grønnlandsk suppe)




Oppskriften inneholder 39 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1kgfersk eller saltet kjøtt av sel eller hval eller 2 kg. fersk eller saltet fugl eller fårekjøtt
3litervann (salt)
3stkgulrøtter
2stkpurrer eller 1 løk
1stkselleri eller mainepe
1kgpoteter
80grfine byggryn
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Suaussat: (Grønnlandsk suppe)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39.38400.70Kcal
Protein4.7548.33gram
Karbohydrat3.6737.34gram
Kostfiber0.969.77gram
Fett0.424.27gram
Mettet fett0.080.81gram
Salt0.040.36gram
Pris på oppskriftenKr 4.05Kr 41.21Kroner
Hele oppskriften veier6 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Der beregnes ca. 1 kg kjøtt uten ben og ca. 2 kg kjøtt m/ben.
Sett det vaskede kjøtt over i kokende vann; hvis kjøttet er salt, må det utvannes først. Dypfrosset kjøtt kan legges utint i gryten, når der beregnes ekstra tid til koking.
Fjern skummet, tilsett salt, hvis kjøttet er fersk, og skum igjen. La suppen koke langsom, til kjøttet er mørt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22821)
Kategori: Suppe
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.