Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sursild 3




Oppskriften inneholder 189 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stkutvannede spekesild
15grløk
litt hel pepper
0,5dleddik
0,5dlvann
2tssukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sursild 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier188.951 936.74Kcal
Protein14.52148.83gram
Karbohydrat1.0911.17gram
Kostfiber0.030.31gram
Fett14.05144.01gram
Mettet fett3.1632.39gram
Salt2.1121.61gram
Pris på oppskriftenKr 6.14Kr 62.94Kroner
Hele oppskriften veier1 025 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, eddik, pepper og sukker. Avkjøl laken og slå den over den rensede, utvannede silden og hakket løk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14105)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.