Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sushi med purre og omelett




Sushi med purre og omelett oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
2 spesielle makiruller som er wrapped i tynne purreringer og omelett. En annen variant av de vanlige makiene med tang.
+ risballer med hakket laks.


Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 16 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
3dlsushiris
4sshvitvinseddik
3sssukker
2sstørr sherry
4bit(er)tørket japansk sopp strimlet (ikke nødvendig)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stkagurk i staver
5cmfra purre blanchert og tatt ifra hverandre, gjerne blader
2stkegg
1dashsalt
1ssmatolje
2skive(r)røkt laks i strimler
50grrensede reker hakket.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sushi med purre og omelett!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.74507.85Kcal
Protein5.9223.17gram
Karbohydrat16.4764.47gram
Kostfiber0.652.54gram
Fett3.9715.54gram
Mettet fett0.742.90gram
Alkohol0.45 %
Salt0.993.88gram
Pris på oppskriftenKr 7.93Kr 31.04Kroner
Hele oppskriften veier783 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Om du bruker sopp skal den bløtes i 30 minutter i vann.
Kok ris etter pakken. Når den er ferdig røres det inn eddik, sherry og sukker. Sett til side.
Stek soppen raskt i litt olje.
Stek en tynn omelett av eggene mikset med litt salt.

Om du er heldig med omeletten kan du og bruke den som wrapper på makien, eller miks den i fyllet.

Legg ut purrebladene og fordel halvparten av risen utover. Fordel så vekselvis hakket omelet,, agurkstrimler, sopp på purren, rull sammen og kutt i biter når den kjølner ned. Varier her fyllet med laks og reker
Om omeletten er jevn og fast, kan man fordele ris og fyll på den og rulle sammen
Til slutt kan man rulle sammen risballer og drysse over hakket laks som vi har til høyre.

Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32361)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sushi med purre og omelett.Sushi med purre og omelett.
Denne retten har 129,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushiris.Sushiris.
Denne retten har 148,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.