Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sweet and sour filipino fishballs




Sweet and sour filipino fishballs oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Virkelig smakfulle fiskeboller. Vi serverte saus ved siden av og hadde en enkel salat ved siden av. Er fint som snacks, men med ris og som middag. Våre fiskeboller forsvant ganske fort, da disse er gode. Vi brukte og sei.

Oppskriften inneholder 90 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kghvit fisk, torsk, sei ol
1stkmedium ingefær, knust
1tssalt
2sssoyasaus
0,5tssort pepper

Grønnsaker

1stkstor gulrot hakket
0,5kgsøtpotet, kokt og most
7stang(stenger)vårløk, hakket
4stkegg, pisket
1,2dlbrødsmuler

Saus

2boks(er)små bokser ananas biter i sirup. Ta vare på saften.
2dlsukker
0,25tspepper
3sssoyasaus
4ssmaisenna oppløst i 2 dl vann(evt ananassaft)
1stkstor rød paprika, i strimler
7stang(stenger)vårløk, skåret i 1 cm lange biter
2ssketchup


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sweet and sour filipino fishballs!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.73745.71Kcal
Protein6.6154.93gram
Karbohydrat13.15109.29gram
Kostfiber0.897.40gram
Fett0.998.23gram
Mettet fett0.241.99gram
Salt0.756.21gram
Pris på oppskriftenKr 5.80Kr 48.20Kroner
Hele oppskriften veier3 324 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok fisk med ingefær i 5 dl vann i 10 minutter. Sil av. Rens fisken og ta bort bein. Bland med salt, soyasaus og pepper.
Bland de andre ingrediensene. Evt bruk en kvern, vi brukte en liten kjøkkenmaskin. Så blandes fisken og det andre godt sammen.
Form hver teskje av blandingen i en ball. Stek til de er gyllenbrune i olje. Vi brukte frityren.

Server med en søtsur saus sammen med ris eller som snacks. Evt kjøp ferdig saus.

Søtsur saus til fiskeboller.
Rør sammen de første fire ingredienser. Kok opp.
Rør inn maisenna og varm opp til det tykner litt, bland med paprika og vårløk.
Server ved siden av eller hell over fiskeboller rett før servering

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31720)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Philippines

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frityrstekt sei med sur-søt saus.Frityrstekt sei med sur-søt saus.
Denne retten har 110,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barnas fisk og potet.Barnas fisk og potet.
Denne retten har 147,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sweet and sour filipino fishballs.Sweet and sour filipino fishballs.
Denne retten har 89,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.