Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tagliatelle med ertesaus. asparges og bondevikker




Oppskriften inneholder 133 Kalorier, 21 g Karbo, 7 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1ssolivenolje
1feddhvitløkfedd, knust
6stkvårløk i skiver
225gropptinte selskapserter
350grfrisk ung asparges
2ssfinhakket frisk salvie
2stksitron, skallet
4,5dlgrønnsakbuljong
225grbondevikker (bønner)
450grtagliatelle
4ssyoghurt naturell
salvieblader


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med ertesaus. asparges og bondevikker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier132.75636.10Kcal
Protein6.6431.82gram
Karbohydrat21.46102.83gram
Kostfiber4.7322.66gram
Fett1.215.80gram
Mettet fett0.251.20gram
Salt0.150.74gram
Pris på oppskriftenKr 5.08Kr 24.34Kroner
Hele oppskriften veier1 917 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en gryte. Ha i hvitløk og vårløk og la det surre 2-3 minutter til det er mykt.

Tilsett erter, en tredjedel av aspargesen, salvie, sitronsaft og buljong eller vann. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 10 minutter til det er mykt. Kjør det hele til en jevn blanding i matmølle.

Fjern i mellomtiden belgene fra bondevikkene og kast dem. Skjær resten av aspargesen i 5 cm lange biter, kast eventuelle seige stilker og forvell dem i et par minutter i kokende vann.

Kok tagliatellen i ca 10 minutter i saltet vann til den er ferdig. Avrennes godt.

Ha kokt asparges og bønner i sausen og varm opp. Rør inn yoghurten. Bland sausen med tagliatellen, pynt med noen salvieblader og server omgående.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6028)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.